سمینار «راهکارهای یکپارچه مالی و نقش آن در کاهش هزینه ها و افزایش بهرهوری سازمانهای دولتی» توسط شرکت همکاران سیستم در استان آذربایجان شرقی برگزارشد. در این سمینار که روز شنبه سیویکم خرداد ماه با مشارکت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجان شرقی در شهر تبریز برگزار شد، ۹۰ نفر از مدیران کل و معاونین مالی و اداری و ذیحسابان دستگاههای دولتی استان حضور داشتند.
بهمن حسین زاده، مدیر کل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجان شرقی، در آغاز این سمینار با اشاره به اینکه توسعه متوازن و مدیریتپذیر، سیاست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان است، بیان داشت: «این اداره کل در راستای نهضت تولید نرمافزار، از فعالیت بخش خصوصی در این حوزه حمایت میکند».
ایشان در ادامه مباحثی پیرامون اهمیت الکترونیکی شدن دولت و شبکه ملی اطلاعات، شفافیت اطلاعات در سازمانهای دولتی و همچنین مزایای استفاده از سیستمهای یکپارچه دولتی را مطرح کردند.
در ادامه، سید محمد حیدری، مدیر عامل شرکت مدیریت طرحهای عمومی همکاران سیستم، با طرحِ اهمیت یکپارچه کردن سیستمهای دستگاههای دولتی گفت: « به روز رسانی سیستمهای قدیمی و تبدیل کردن سیستمهای جزیرهای به سیستمهای یکپارچه، حذف دوباره کاری و تسهیل در تصمیمگیری مدیران را در پی داشته و باعث رضایت کارکنان، ارباب رجوع و سایر ذینفعان خواهد شد.»
وی همچنین با اشاره به اینکه تعدادی از سازمانهای دولتی همچنان از روشهای دستی و سنتی و یا نرمافزارهای متفاوت اطلاعاتی استفاده می کنند، اظهارامیدواری کرد با یکپارچهسازی اطلاعات، چالشهای مدیران در دسترسی به اطلاعات روزآمد، مرتفع شود.
حیدری با بیان اینکه روش کنونی جمع آوری اطلاعات در سازمانها استفاده از سامانههای اطلاعاتی جداگانه هر بخش از سازمان و در نهایت تجمیع اطلاعات است، گفت: «این شیوه جمع آوری اطلاعات زمانبر بوده و اطلاعات تجمیع شده توسط واحدهای مختلف به خاطر احتمال خطا قابل اتکا نیست»
فرهاد نیک نفس مدیر عامل شرکت همکاران سیستم در آذربایجان شرقی هم با اشاره به راهکار همکاران سیستم برای دستگاهها و سازمانهای دولتی گفت: « ما طی سالهای گذشته، همواره تلاش کردهایم آخرین الزامات و تغییرات در حوزه قوانین و فرایندهای دولتی را در این راهکار اعمال کنیم تا نهادها و دستگاههای دولتی بتوانند علاوه بر استفاده از مزیت یکپارچگی این راهکار، با آخرین تغییرات حوزه کاری خود نیز همراه باشند»
در بخش پایانی این سمینار، آقای دکتر فضلزاده عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز، به عنوان ناظر پروژه راه اندازی سیستمهای یکپارچه همکاران سیستم در دانشگاه تبریز، از تجربه پیادهسازی سیستمها در دانشگاه تبریز سخن گفت. این سمینار با برنامه پاسخگویی سخنرانان به پرسشهای حاضران ، به کار خود پایان داد.
گفتنی است شرکت همکاران سیستم با ارائه راهکار خاص سازمانها و شرکتهای دولتی (راهکاران بخش عمومی) ، در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ دستگاه و شرکت دولتی در کل کشور را تحت پوشش راهکارهای نرم افزاری خود دارد.